3 gange pengene igen på sejr til Uruguay

03:00 Uruguay – Brasilien, Copa America.

1 (et-tal), odds 3,00

Sideløbende med EM-slutrunden, spilles Copa America i øjeblikket i USA. Her er man nået frem til kvartfinalerne, hvor to af de helt store favoritter til titlen allerede ramler ind i hinanden. Brasilien har ikke imponeret hidtil i turneringen, mens Uruguay kommer med tre sejre ud af tre mulige.

Uruguay er som forvandlet efter at argentinske Bielsa tidligere overtog trænersædet. I den sydamerikanske VM-kvalifikation har de vundet over både Brasilien og Argentina, og især Nunez har været godt spillende. Som altid er Uruguay garant for en solid defensiv, men med Bielsa’s meget offensive tilgang til spillet, viser de nu også offensive kvaliteter.

Brasilien er på papiret favorit mod de fleste hold i verden. De er kendt for deres offensive fodbold, og har så meget kvalitet på holdet, at de naturligvis aldrig skal undervurderes. I den sidste periode er det dog deres stærke defensiv, der har båret dem igennem kampene, og med den helt store stjerne Vinicius Jr ude med karantæne i denne kamp, har vi svært ved at se, at Brasilien skal være favorit i kampen mod Uruguay.

Vi forudser en tæt kamp, men med Uruguay som vindere, og anbefaler derfor spil på sejr til Uruguay til flotte odds 3,00 hos Betinia.

Vær opmærksom på at der ikke spilles forlænget spilletid ved Copa Americia, hvor man går direkte til straffesparks-konkurrence i tilfælde af uafgjort.

SPIL HER

dailybets.dk
Logo
Shopping cart