Mange kort i Copa America

02:00 Uruguay – Colombia, Copa America

Over 7,5 advarsler, odds 4,50

Det ligner et drama af de helt store når Uruguay tørner sammen med Colombia om en plads i finalen ved dette års Copa America. I finalen venter Argentina, som sammen med Uruguay er det hold med flest titler i Copa America.

Uruguay har været overbevisende hidtil i turneringen. De har kun lukket et mål ind sammenlagt, og kom nemt videre fra indledende gruppe med tre sejre ud af tre mulige mod Panama, Bolivia og USA. I kvartfinalen besejrede de Brasilien efter straffespark i en tæt kamp, hvor Uruguay fik en udvisning sidst i kampen. I træner Marcelo Bielsa har de et meget offensivt udtryk, men de formår samtidig at få lukket godt af bagude. I den sydamerikanske VM-kvalifikation som allerede pågår, har Uruguay allerede formået at besejre både Argentina og Brasilien, hvilket også gør at vi har dem som smal favorit i denne kamp.

Som Uruguay har Colombia også været solide indtil videre i turneringen. I indledende runde spillede de 1-1 mod Brasilien i en kamp, som de nemt kunne have vundet. I kvartfinalen vandt de med hele 5-0 mod Panama, som overraskende havde sendt de amerikanske værter fra USA ud af turneringen. Colombia er stærke defensivt, og har fordelen af hurtige omstillinger.

Det er en vigtig kamp for begge nationer, og en finale mod Argentina på de breddegrader betyder virkelig meget. Uruguay var sidst i finalen for 13 år siden, mens det er hele 23 år siden at Colombia sidst var i en Copa America finale.

Vi forventer et hårdt spillet kamp med en masse advarsler, og måske endda også udvisninger. Der bliver gået til stålet i denne turnering sammenlignet med EM-slutrunden, og vi anbefaler derfor spil på mange gule kort i kampen. Dagens bombe er mindst 8 gule kort i kampen, og her giver Betinia hele 4,5 gange pengene igen – på en ganske logisk udfald, efter vores mening.

Vær opmærksom på at der ikke spilles forlænget spilletid i tilfælde af uafgjort, men at man går direkte til straffesparks-konkurrence.

SPIL HER

dailybets.dk
Logo
Shopping cart