Vi forventer mange hjørnespark

18:00 Spanien – Tyskland, Kvartfinale Euro 2024

Over 10,5 hjørnespark, odds 2,25

Vi er nået frem til kvartfinalerne i sommerens EM-slutrunde, og vi starter med et brag, når værterne fra Tyskland møder Spanien. De to mandskaber har begge imponeret indtil videre, og står begge fuldt fortjent i kvartfinalen. Tyskland vandt over Danmark, mens Spanien besejrede turneringens helt store overraskelse fra Georgien.

På forhånd ligner det en tæt kamp. Baseret på spillet i det indledende gruppespil ligner det faktisk den moralske finale, og lodtrækningen har endda givet vinderen af denne kamp en mulig semifinale mod Frankrig eller Portugal. Vi har Tyskland som smal favorit til at går videre fra dette opgør, men det er på antal hjørnespark i kampen, vi har fundet dagens fidus.

Begge hold spiller med meget fart, og kommer til meget spil over kanterne. Især Tyskland er stærke i deres hurtige omstillinger, og i deres 4 første kampe i turneringen er de kommet frem til hele 31 hjørnespark. Spanien holder sig heller ikke tilbage. I deres 4 kampe er de kommet fra til 29 hjørnespark.

Begge hold har dermed over 7 hjørnespark i snit for de 4 første kampe, og derfor tager vi glædeligt imod Betina’s odds 2,25 på over 10,5 hjørnespark i kampen.

Går man efter den store gevinst, anbefaler vi spil på over 13,5 hjørnespark til hele 6 gange pengene igen.

SPIL HER

dailybets.dk
Logo
Shopping cart