Målrig kamp i vente

21:00 Østrig – Tyrkiet, Euro 2024

Over 3,5 mål, odds 3,33

Det ligner på forhånd en underholdende kamp, når Østrig møder Tyrkiet i den sidste 1/8 finale ved sommerens EM-slutrunde. Østrig vandt overraskende men fuldt fortjent deres pulje over lande som Frankrig og Holland, mens Østrig sluttede som 2er i deres grupper efter Portugal.

Østrig har for mange været en af de helt positive overraskelser ved denne slutrunde. Deres spil er bundet op på et højt pres og et endnu mere aggressivt gen-pres. Det betyder der er fuld fart over feltet, og i alle deres kampe har der været adskillige chancer i kampene.

Tyrkiet har også et meget offensivt udtryk. Til dagens kamp har deres stjerne, Hakan Calhanoglu fra Inter dog karantæne, og det kan blive et problem for tyrkerne. Tyrkiet har dog en stor fordel i netop denne kamp. Størstedelen af tilskuere vil være tyrkiske fans, og de vil fra første fløjt være 100% bag deres helt, hvilket med stor sandsynlighed vil motivere de tyrkiske spillere til offensiv fodbold.

Med tanke på begge holds meget offensive spil samt at Tyrkiets defensiv ikke er imponerende, går vi efter mange mål i kampen. Vi anbefaler spil på over 3,5 mål i kampen til fine odds 3,33 hos Betinia, og tager man chancen med endnu et mål, får man hele odds 6,66 på mindst 5 mål i kampen.

De to lande mødtes i øvrigt tilbage i foråret hvor Østrig vandt med hele 6-1.

SPIL HER

dailybets.dk
Logo
Shopping cart