Atalanta fortsætter den gode stime

18:00 Lecce – Atalanta, Serie A

2 (to-tal), odds 1,81

Det er et formstærkt Atalanta hold, der lørdag aften skal en tur til Lecce. Hjemmeholdet har ikke det store på spil, og de er desuden uden sejr i de seneste 3 kampe. Matematisk kan de stadig rykke ned, men det kommer med meget stor sandsynlighed ikke til at ske, da der er 4 hold mellem dem og nedrykingsstregen med kun to kampe tilbage i ligaen.

Atalanta derimod kommer med 4 sejre i træk. Senest vandt de hjemme over AS Roma, og holdet fra Bergamo kan med en sejr i dagens kamp, sikre sig Champions League deltagelse i næste sæson via en femteplads i ligaen. Jo før de sikrer sig denne, jo hurtigere kan de fokusere 100% på Europa League finalen, hvor de møder stærke Leverkusen. Vinder de den finale, kommer nummer 6 i Serie A ligeledes med i Champions League i næste sæson.

Vi forudser et aggressivt udehold, som går efter sejren, og odds 1,81 hos Betinia på sejr til Atalanta er bestemt godkendt. Hvis man er til de lidt højere odds, anbefaler vi spil på Atalanta på sejr med mindst både 2 og 3 mål.

SPIL HER

dailybets.dk
Logo
Shopping cart