Begge hold scorer i finalen

21:00 Atalanta – Leverkusen, Europa League Finale, Dublin

Both team to score, odds 1,76

Det ligner på forhånd en undeholdende kamp, når Atalanta møder Leverkusen i årets Europa League finale i Dublin.

Leverkusen er nu ubesejret i hele 51 kampe i denne sæson, og foruden dagens finale, har de også en tysk pokalfinale at se frem til. Atalanta er ligeledes godt kørende. De kommer med 5 sejre i træk fra Serie A, og de har desuden sikret sig kvalifikation til næste års Champions League.

Leverkusen sikrede sig deres finaleplads med sejr over AS Roma, og efter en klar sejr i Rom, kom de overraskende bagud med 0-2 hjemme i Tyskland, men sikrede sig videre adgang med et par sene scoringer. Atalanta startede med uafgjort ude mod franske Marseille, hvorefter man vandt klart hjemme i Bergamo, og dermed kvalificerede sig til holdets første europæiske finale.

Både Leverkusen og Atalanta spiller meget offensivt fodbold, og selvom finaler tit kan være lidt afventende, tror vi ikke det bliver tilfældet i aftenens kamp. Begge hold afviger sjældent fra deres strategi, og vi forventer fuld fart frem for begge hold.

På bagrund af deres lange ubesejrede stime er Leverkusen favorit, men mod lige netop Atalanta kan de godt blive overrasket. Italienerne spiller lidt på samme præmisser som Leverkusen, og med tanke på deres 3-0 ude over Liverpool i kvartfinalen, skal de ikke undervurderes.

Vi forudser en tæt kamp, der kan gå begge vegne, men vi er overbeviste om at begge hold får scoret, og derfor anbefaler vi spil på netop dette udfald, og her giver Betinia ganske fine odds 1,76.

SPIL HER

dailybets.dk
Logo
Shopping cart