Dybala scorer mod Lazio

18:00 AS Roma – Lazio, Serie A

Dybala til at score i kampen, odds 3,33

SPIL HER

Som altid er der lagt op til det helt store drama, når Roma og Lazio lørdag aften tørner sammen på Stadio Olimpico. For begge klubber gælder det kampen om den vigtige 5. plads, der med stor sandsynlighed giver en plads i næste års Champions League.

Lazio har 6 point op til Roma, og skal gå efter tre point i denne kamp. Roma har til gengæld 5 point op til Bologna, så med en sejr kan de hægte Lazio af i kampen om de europæiske pladser. Både Roma og Lazio har skiftet træner i denne sæson, og især Roma har fået et noget mere offensivt udtryk efter at den lokale helt Danielle De Rossi tog over efter Jose Mourinho.

Med et fyldt stadion forventer vi angrebsivrigt hjemmehold, der vil gå hårdt efter sejren, og vi ser rigtig gode muligheder for at holdets helt store stjerne, Paulo Dybalo kommer på scoringslisten. En stor del af de offensive aktioner går gennem ham, og da han samtidig er holdets faste straffesparksskytte, ser vi fin værdi i odds 3,33 hos Betinia, på at argentineren scorer mindst et mål i en kamp, hvor Roma er svag favorit til sejren.

SPIL HER

dailybets.dk
Logo
Shopping cart