Højlund slår til mod Slovenien

18:00 Slovenien – Danmark, EM-slutrunde

Rasmus Højlund scorer i kampen, odds 2,80

Det danske landshold starter EM-festen søndag aften, hvor Slovenien venter i første opgør, i en pulje der også tæller England og Serbien.

På papiret er Danmark favorit i kampen, men Slovenien skal bestemt ikke undervurderes. Med Jan Oblak fra Atletico Madrid på mål har de en keeper i verdensklasse, og fremme har de Benjamin Sesko, som er farlig for et hvilket som helst hold. De to hold mødte også hinanden i kvalifikationen, hvor Danmark trak det længste strå.

Danmark varmede op til EM med to sejre hjemme over Sverige og Norge. Med tanke på spillet i det seneste år, var begge kampe opløftende, og det lover godt før EM-slutrunden. Flere danske spillere ser ud til at være i topform, og specielt Pierre Emile Højbjerg og Morten Hjulmand ligner spillere, som kommer til at spille en stor rolle under turneringen.

En anden spiller som vi forventer kommer til at spille en nøglerolle for det danske landshold, er Rasmus Højlund fra Manchester United. Han kommer med ungdommens gejst, og vi forventer han får en stor slutrunde, og dermed også får scoret en del mål.

Vi anbefaler spil på mål i kampen af Højlund, og her giver Betinia fine odds 2,80.

Som alternativ anbefaler vi mål af Højbjerg, som har scoret i de sidste to landskampe, og her får man hele 6 gange pengene igen på mål af spilleren fra Tottenham.

SPIL HER

dailybets.dk
Logo
Shopping cart