Kampen om den sidste finaleplads

21:00 Real Madrid – Bayern München, Champions League

Resultat ved halvleg, X, odds 2,42.

Onsdag aften finder vi ud af, om det er Real Madrid eller Bayern München, der skal en tur til Wembley og møde Borussia Dortmund i Champions League finalen.

Som det var tilfældet i tirsdagens kamp mellem PSG og Dortmund, forventer vi også en afventende kamp fra start i Madrid. Med 2-2 i første opgør er ingen af holdene tvunget frem, og vi forudser at holdene ser hinanden lidt an i starten af kampen, for at undgå at komme bagud.

Vi anser Real Madrid som mindre favorit til at gå videre til finalen. De er stærke hjemme på Bernabeu, og med deres historik i netop Champions League, bør de have en god chance for endnu en finale. I weekenden vandt de det spanske mesterskab, så nu er alt fokus på at vinde pokalen med de store ører for 15 gang.

Bayern München har skuffet i den hjemlige liga, hvor Leverkusen tdligere vandt mesterskabet. Holdet har dog så meget kvalitet, at de ikke skal undervurderes. Rammer de dagen, kan de sagtens overraske i Madrid.

Vi anbefaler spil på at kampen står uafgjort ved pausen. Det virker oplagt efter 2-2 i første opgør, og odds 2,42 hos Betinia, på at første halvleg ender uafgjort, er bestemt godkendt.

SPIL HER

dailybets.dk
Logo
Shopping cart