Målrig kamp mellem Kroatien og Albanien

15:00 Kroatien – Albanien, Euro 2024

Over 3,5 mål, odds 3,33

Onsdagens første kamp i EM-slutrunden er i Gruppe B, hvor Kroatien møder Albanien. Kroatien tabte deres første kamp med 0-3 mod Spanien, mens Albanien som ventet tabte med 1-2 mod Italien.

Kroatien spillede egentlig en fin kamp mod Spanien, hvor de var godt med, og ligeledes havde adskillige store chancer. De blev dog ramt af et par hurtige omstillinger af Spanien, som blev straffet hårdt. Kroatien kan ikke bruge uafgjort til meget i denne kamp, da de så er tvunget til sejr i sidste runde mod Italien for at gå videre. Vi forventer derfor et aggressivt Kroatisk hold, som vil satse alt på sejren.

Albanien har lidt samme problem. De kan heller ikke bruge et uafgjort resultat til det store, da de har Spanien i sidste runde, og her bliver det mere end svært at hente tre point. Albanien spillede sådan set fint med mod Italien, og på en god dag kan de godt drille Kroatien. Som dagens modstander skal de dog gå efter tre point i dette opgør.

Vi forventer en kamp med fuld fart fra første fløjt. Dermed kunne det nemt blive en kamp med en masse chancer og mål, så vi anbefaler spil på over 3,5 mål i kampen til ganske fine odds 3,33 hos Betinia.

SPIL HER

dailybets.dk
Logo
Shopping cart