Mange mål til FC København

16:00 FC København – Silkeborg, Superliga

Over 2,5 mål FCK, odds 2,40

Søndag eftermiddag mødes FC København og Silkeborg i Parken. Hjemmeholdet skal bruge tre point for at holde sig inde i kampen om mesterskabet, mens udeholdet ikke har det store på spil.

Efter en del svingende resultater for FCK, lykkedes det sidst i overtiden at hente 2-2 ude mod FC Midtjylland. Det var nok sidste livslinje, hvis man stadig vil være en del af mesterskabskampen. Med 2 x Silkeborg og 1 x AGF i de næste tre kampe, har de forsvarende mestre dog alle chancer, for igen at spille sig tilbage i kampen, men det kræver nok 9 point i de nævnte kampe.

Dagens modstander fra Silkeborg er nu uden sejr i 13 kampe i træk. Sidst tabte de hjemme til FC Nordsjælland. Vi har svært ved at se, det ændre sig i dagens kamp, da deres fokus af naturlige årsager vil være mod årets pokalfinale mod AGF, som er deres chance for at spille europæsisk fodbold i næste sæson.

Vi forudser en kamp med FCK på det meste, og vi er overbevist om at hjemmeholdet kommer bragende ud fra start. Det ligner en kamp med mange mål, og vi anbefaler at FC København scorer mindst 3 mål i kampen til odds 2,40 hos Betinia.

SPIL HER

dailybets.dk
Logo
Shopping cart