Schweiz kan give Danmark problemer

20:00 Danmark – Schweiz

Antal mål Schweiz, over 1,5 – odds 3,20

SPIL HER

Fredag aften spilles adskillige venskabskampe med henblik på det kommende EM i Tyskland. En af dem er i Parken i København, hvor Danmark hjemme møder Schweiz.

Begge hold deltager ved sommerens slutrunde, og for Danmarks vedkommende skal de sidste brikker samles med henblik på den kommende trup til EM. Uden at fornærme nogen, kan man vist ikke være uenig om at det danske landshold, har været i en skidt forfatning siden VM i Qatar.

Man vandt ganske vist sin pulje, men mod hold som Slovenien og Finland som hårdeste modtandere, havde man næsten ikke forventet andet. Nederlaget ude mod Kasakhstan og den tætte kamp ude mod San Marino, var desværre langt fra opløftende.

Dagens modstander fra Schweiz imponerede dog heller ikke i deres kvalifikationsgruppe, hvor de blev 2er efter Rumænien. Som Danmark har de dog på papiret et rigtigt stærkt mandskab, og de sidste par år har de trodsalt fremstået mere offensive end tidligere.

Med tanke på at Danmark sandsynligvis starter med et par spillere uden kampform (Eriksen, Damsgaard, Delaney mm), tror vi det bliver en svær kamp for de danske værter. Det bliver svært at holde gæsterne fra at score, og vi anbefaler derfor spil på mindst to mål til Schweiz, hvor Betinia giver hele odds 3,20.

Tager man de rød/hvide briller på giver dansk sejr odds 2,14 mens sejr til Schweiz giver odds 3,33 pengene igen.

SPIL HER

dailybets.dk
Logo
Shopping cart