Aston Villa nærmer sig Champions League

21:00 Aston Villa – Chelsea, Premier League

1 (et-tal), odds 2,14

Lørdag aften tager årets helt store overraskelse Aston Villa hjemme imod Chelsea i den engelske Premier League. For hjemmeholdet gælder det chancen for en billet til næste sæsons Champions League, mens Chelsea ikke har det store at spille for.

Aston Villa skal bruge 3 point for at holde Tottenham bag sig i kampen om den vigtige 4. plads, og holdet fra Birmingham kommer også med 2 sejre i træk i ligaen. Derudover er holdet i semifinalen i Conference League, hvor de møder Olympiakos om en plads i finalen.

Chelsea tabte sidst med hele 5-0 ude mod Arsenal. Efter en god periode faldt de helt sammen mod ”The Gunners” og da det primært er hjemme de leverer resultaterne, tror vi de får det svært i aftenens kamp. Topscorer Cole skulle være tilbage i truppen til dagens kamp, og det øger bestemt deres chancer for mål i dagens opgør.

Vi tror at Aston Villa fortsætter den gode form, og motivationen om en plads i næste sæsons Champions League bør gøre udslaget. Efter vores mening er odds 2,14 på hjemmesejr hos Betinia for højt, og vi ser dermed stor værdi i spil på Aston Villa.

dailybets.dk
Logo
Shopping cart