Rødt kort i Sevilla derby

21:00 Real Betis – Sevilla, La Liga

Rødt kort i kampen, odds 3,40

En af de mere oversete lokalderbys finder sted søndag aften i Sevilla. Der er garanti for det helt store drama når El Derbi Sevillano spilles. Real Betis møder hjemme naboerne fra Sevilla, og som i de andre store lokalopgør rundt omkring i verden, betyder netop de opgør det helt store.

Betis spiller med om de europæiske pladser, hvor de stadig kan hente Real Socieded på 6 pladsen, men omvendt også skal passe på Valencia der ligger nummer 8. De grøn-trøjede kommer med 2 sejre i træk, og ligner et hold i god form.

Sevilla kommer med hele tre sejre i træk. Det sikrer dem endnu en sæson i rækken, efter de længe har været en del af bundstriden. De kan spille frit, men i lige netop denne kamp, vil de være opsat på at levere et godt resultat.

Vi anser Betis for at være mindre favorit, men vi ser den helt store værdi i spil på antal kort i kampen. Historien viser at der altid er drama i disse kampe. Hvis ikke med mål, så med rigtig mange advarsler og udvisninger. Vi vil ikke blive overrasket hvis der kommer både 7 og 8 gule kort i kampen, og er det tilfældet, er der også en stor chance for et rødt kort og dermed udvisning. Betinia giver ganske fine odds 3,40 hvis der kommer et rødt kort i lokalopgøret.

SPIL HER

dailybets.dk
Logo
Shopping cart