Dortmund slår til mod PSG

21:00 Borussia Dortmund – Paris SG, Champions League

1 (et-tal), odds 2,75

Onsdag aften spilles den anden semfinale i årets Champions League, hvor Dortmund hjemme møder Paris SG. De to hold spillede også mod hinanden i gruppespillet, hvor de begge spillede sig videre i en gruppe, der også talte AC Milan og Newcastle.

På papiret er PSG smal favorit i dette opgør. I kvartfinalen slog de Barcelona ud, og som nykårende franske mestre, er der ingen tvivl om deres kvaliteter. De har haft en stor udskifning det sidste års tid, men de virker klart mere som et hold nu end tidligere, hvor meget var lagt an på enkelte spillere.

Borussia Dortmund er overraskende for de fleste i semifinalen. Sæsonen i den tyske Bundesliga har ikke været prængende, hvor de i øjeblikket ligger nummer fem, men de har modsat leveret stærkt i årets Champions League. Især hjemme på Signal Iduna Park har de været gode, og i kvartfinalen hjemme mod Atletico Madrid imponerede de stort.

Hvis tyskerne skal have en chance for en finaleplads, kræver det et godt resultat i første opgør. Vi tror de kommer til at presse PSG i bund i starten af kampen, og tager PSG på sengen, og dermed vinder kampen. Odds 2,75 på sejr til Borussia Dortmund hos Betinia er bestemt godkendt med tanke på deres stærke hjemmebane.

SPIL HER

dailybets.dk
Logo
Shopping cart