Nu taber Leverkusen

21:00 AS Roma – Bayer Leverkusen, Europa League

1 (1-tal), odds 3,40

Det er en gentagelse af sidste sæsons semifinale i Europa League, når AS Roma hjemme møder Leverkusen. Sidste år vandt Roma med 1-0 samlet, og mon ikke yderst formstærke Leverkusen gerne vil have revanche.

Leverkusen som allerede er kåret som tyske mestre, kommer med helt vanvittige 46 kampe i træk uden nederlag. I weekenden fik de (igen) udlignet i dyb overtid i kampen mod Stuttgart, og det har faktisk været tilfældet i en del kampe i sæsonen. De har haft har et utroligt højt niveau i en lang periode, men de seneste tre kampe, er rent faktisk rent uafgjort, og måske er det hårde program begyndt at vise sig. Foruden Europa League har de også en pokalfinale mod Kaiserslautern at se frem til, så de går et par spændende uger i møde.

Dagens modstander fra Roma, er også i ganske fin form. I weekenden fik de 2-2 ude mod Napoli, og de fastholder deres plads som nummer 5 i Serie A, som i denne sæson giver adgang til næste sæsons Champions League. Hjemme på Stadio Olimpico er de svære at have med at gøre, og romerne kan spille sig i deres tredje europæiske finale i træk.

Vi er naturligvis helt på det rene med at det kan lyde fjollet at anbefale spil på nederlag til Leverkusen. Det gør vi dog alligevel. Tyskerne taber på et tidspunkt, og i en semifinale over to kampe, vil det ikke være en katastrofe, hvis det sker i aften. Odds 3,40 hos Betinia på hjemmesejr til stærke AS Roma er ganske enkelt for højt, på et hold som vinder størstedelen af deres kampe hjemme i Rom. Vi tror på overraskelsen fra Dybala og Co i aften, og anbefaler spil på AS Roma.

SPIL HER

dailybets.dk
Logo
Shopping cart