Luton slår til mod Everton

21:00 Luton – Everton, Premier League

1 (et-tal), odds 2,60

Fredag aften møder Luton hjemme Everton i den engelske Premier League. Everton har efter en hård sæson sikret sig endnu en sæson i rækken, mens oprykkerne fra Luton kæmper en hård kamp mod Nottingham Forest om at overleve i den beste række.

Everton kommer med tre sejre i træk, hvor de blandt andet har besejret Liverpool. På grund af deres pointstraf har de længe været presset i bunden, men med de seneste gode rsultater, er de nu sluppet fri af nedrykning. De kan spille totalt frit i denne kamp, hvor motivation dog kan være udslagsgivende.

Luton har derimod ryggen mod muren. 4 af de sidste 5 kampe er tabt, men da de kun er 1 point efter Nottingham Forest har de stadig en reel chance for at undgå nedrykning. Alene den mulighed er en stor overraskelse for de fleste, da de på forhånd var udråbt som en sikker nedrykker.

Hjemmeholdet Luton skal gå efter 3 point, og vi tror motivationen bliver afgørende. Betinia giver odds 2,60 på hjemmesejr, og det finder vi ganske godt betalt i en kamp, hvor Luton skal vinde.

dailybets.dk
Logo
Shopping cart