Logisk uafgjort i Rom

20:45 AS Roma – Juventus, Serie A

X (uafgjort), odds 3,10

Søndag aften møder Roma hjemme Juventus på Stadio Olimpico. Roma skal bruge point for at fastholde deres plads i top 5, mens Juventus kæmpen for at holde fast i deres 3. plads. Juventus er dog allerede sikret en plads i Champions League, og har en pokalfinale mod Atalanta at se frem til

Hjemmeholdet fra Roma fik ørene i maskinen i Europa League semifinalen mod Leverkusen i torsdag, hvor de tabte med 0-2. Selvom de havde deres chancer i kampen, var de ganske enkelt oppe imod en bedre modstander. De får mere end svært ved at vende det i næste uges kamp i Tyskland, så deres fokus vil være på at holde fast i Champions League pladserne i Serie A. Da både Bologna og Lazio allerede har spillet uafgjort i denne runde, kan hjemmeholdet leve fint med uafgjort i dette opgør.

Juventus har ikke det store på spil i denne kamp. Deres Champions League plads er sikret, og selvom de i teorien stadig kan hentes, må man forvente at det er pokalfinalen mod Atalanta, som har deres fulde fokus. Det kunne nemt være en kamp, hvor Juventus stiller sig tilbage, og spiller afventende, og dermed vil være tilfreds med det ene point.

Vi anbefaler spil på uafgjort, som begge hold hver især kan bruge, og her betaler Betinia ganske fine odds 3,10 for dette udfald.

SPIL HER

dailybets.dk
Logo
Shopping cart