Få mål i Madrid

21:00 Real Madrid – Manchester City, Champions League

Under 2,5 mål, odds 2,10

SPIL HER

Tirsdag og onsdag aften spilles første opgør i årets Champions League kvartfinaler. En af de helt store brag finder sted i Madrid, hvor sidste års vindere fra Manchester City kommer på besøg.

De to hold mødtes også sidste år, hvor englænderne udspillede Real Madrid i England, og kvalificerede sig til finalen. Begge hold er dog i en anden forfatning på nuværende tidspunkt end samme tid sidste år. Real Madrid fremstår en anelse stærkere, hvor Bellingham er kommet til, mens Manchester City staidg er et fantastisk hold, men dog ikke helt så stærke som i sidste sæson.

Vi forudser et tæt kamp, hvor ingen af mandskaberne vil satse det store, og dermed ligner det en kamp med få mål. Vi så for et par uger siden Manchester City spille 0-0 hjemme mod Arsenal, og denne kamp kunne godt minde om dette opgør. Vi vil ikke blive overrasket hvis denne kamp også ender 0-0 og alt dermed skal afgøres i Manchester i næste uge. Vi har dog valgt at dække os lidt ind, og anbefaler spil på under 2,5 mål i kampen til gode odds 2,10 hos Betinia.

Som dagens bombe anbefaler vi spil på max 1 mål i kampen til fine odds 4,00 og går man efter den helt store gevinst giver 0-0 hele odds 13,00.

SPIL HER

dailybets.dk
Logo
Shopping cart