Dortmund får det svært

21:00 Atletico Madrid – Borussia Dortmund, Champions League

Borussia Dortmund, under 0,5 mål, odds 2,53

Onsdag aften mødes Atletico Madrid og Borussia Dortmund i kvartfinalen i Champions League. På forhånd tegner det til et tæt opgør mellem to af overraskelserne i årets turnering. Spanierne slog overraskende Inter ud i 1/8 finalerne, mens Dortmund besejrede PSV Eindhoven.

Atletico Madrid er traditionelt meget stærke hjemme på Wanda Metropolitano, og vi forudser en kamp, hvor hjemmeholdet styrer begivenhederne. Hjemmeholdet har altid været kendt for et stærk defensiv, men med stærke offensive kort som Griezmann og Morata, har de alle chancer for et godt resultat i aftenens kamp.

Dortmund tabte sidst med 0-1 hjemme mod Stuttgart, og selvom de slog PSV Eindhoven ude i sidste runde, var det bestemt ikke uden problemer. Tyskerne må undvære et par profiler til dagens kamp, og vi forventer de kommer til at spille afventende, og satse på hurtige omstillinger.

Vi ser hjemmeholdet som relativ stor favorit, men da odds for sejr til Atletico Madrid ligger på omkring 1,80, har vi fundet en anden mulighed. Vi tror Dortmund får svært ved at komme igennem den stærke spanske defensiv, og anbefaler spil på at Borussia Dortmund ikke scorer i kampen. Betinia giver fine odds 2,54 på netop det udfald.

SPIL HER

dailybets.dk
Logo
Shopping cart