FC Nordsjælland slår AGF

20:00 AGF – FC Nordsjælland, DBU Pokalen

2-tal, odds 2,14

Der spilles om en plads i den danske pokalfinale, når AGF torsdag aften hjemme tager imod FC Nordsjælland. AGF vandt første kamp med 3-2 i Farum, så de står umiddelbart med de bedste kort på hånden. Modtanderen i finalen bliver med stor sandsynlighed Silkeborg som vandt med 6-1 over Fredericia i deres første opgør.

Hjemmeholdet er dog ikke kommet for godt for start i mesterskabsslutspillet, hvor man sidst tabte med 0-1 hjemme mod FC Midtjylland. De har langt op til tredjepladsen, som giver europæsik fodbold, så pokalturneringen er største chance for aarhusianerne, hvis der skal spilles europæisk i næste sæson.

AGF skal dog op mod et formstærkt FC Nordsjælland hold. Efter først at have besejret FC Midtjylland ude, vandt de i weekenden over FC København, så det er et hold med selvtillid, der kommer til Aarhus.

Vi forudser en kamp med udeholdet i styringen, og tror at FC Nordsjælland har en rigtig god chance for en sejr. Om det er nok til at komme i pokalfinalen, er en anden snak, men odds 2,14 hos Betinia på sejr til de formstærke sjællændere er bestemt godkendt.

SPIL HER

dailybets.dk
Logo
Shopping cart