Få mål i Rom

21:00 AS Roma – AC Milan, Europa League

Under 2,5 mål, odds 2,00

Torsdag aften skal de fire semifinalister i årets Europa League findes. En af opgørerne finder sted på  Stadio Olimpico i Rom, hvor Milan skal frem på banen, da de lidt overraskende tabte første opgør hjemme i Milano med 1-0 til dagens modstander fra Roma.

Milan er allerede tæt på at have sikret sig en plads i top 4 i Serie A, og dermed en plads i næste års Champions League, mens Romerne i øjeblikket ligger nummer 5 i rækken, som også udløser en billet til den helt store turnering. De er dog tæt forfulgt af Atalanta og Napoli, så både ligaen og Europa League kræver fuld opmærksomhed.

Vi forudser en tæt kamp, hvor hjemmeholdet vil spille yderst afventende. Det er Milan der skal frem og skabe kampen, men i og med det kun kræver et enkelt mål, for at få kampen i overtid, forventer vi fra start en taktisk affære uden de store målchancer.

Dagens fidus er spil på under 2,5 mål i kampen. Fra vores side kunne det nemt ligne en kamp med max 1 mål, og når Betinia giver odds 2,00 på max 2 mål i kampen, slår vi til.

Alternativet vil være under 1,5 mål i kampen til hele 4 gange pengene igen

SPIL HER

dailybets.dk
Logo
Shopping cart