Fuseini slår til igen mod OB

19:00 Randers – OB, Superliga

Mohamed Fuseini til at score, odds 2,30

Dagens kamp i den danske Superliga, foregår i nedrykningspillet, hvor Randers hjemme tager imod OB. Hjemmeholdet kommer med tre sejre i træk, og ligner for tiden ikke et hold der skal tænke på nedrykning, hvorimod OB ser anderledes skidt ud for tiden, og bestemt ikke kan udelukkes som en af de 2 nedrykkere.

Det ligner på forhånd en kamp med Randers i den styrende rolle. Efter en svag periode har de for alvor fundet formen, og virker som et godt bud på 7. pladsen, og dermed en kamp mod nummer 3 i rækken om en mulig Europa Cup plads.

Dagens modstander fra OB ligner et hold i dyb krise, og uden en egentlig plan for spillet på banen. Til deres fordel taler, at de rent faktisk leverer bedre på udebane end hjemme i Odense, men omvendt kræver det så heller ikke det store, da de endnu er uden sejr på hjemmebane i denne sæson.

Randers har i Mohamed Fuseini en spiller i storform. Han har scoret hele 6 mål i de seneste tre kampe, og vi tror den udlejede Ghaneser fra Sturm Graz fortsætter sin målstime, og scorer igen i kampen mod OB. Betinia giver odds 2,30 på endny et mål fra Fuseini.

SPIL HER

dailybets.dk
Logo
Shopping cart