FC Nordsjælland scorer mod Brøndby

20:00 Brøndby – FC Nordsjælland, Superliga

FC Nordsjælland: over 1,5 mål, odds 1,95

Dramaet fortsætter i den danske Superliga. Før weekendens kampe lå Brøndby i toppen af rækken, og efter nederlaget på 1-3 til FC København, er de nu røget ned som nummer 4. Dagens modstander fra FC Nordsjælland er nu oppe som nummer 3, men begge hold er kun 2 point efter FCK og FCM som deler førstepladsen, så alt kan stadig ske.

Brøndby imponerer ikke for tiden. Med nederlag til FCK og FCM i de sidste to kampe, er en sikker førsteplads smidt væk. Runden forinden spillede man heldigt 1-1 ude mod dagens modstander fra FCN, og skal Brøndby tilbage på sporet, kræver det en sejr mod slutspillets absolut mest formstærke hold. Lykkedes det er alt dog stadig muligt for hjemmeholdet, da de møder AGF og Silkeborg i de sidste to runder.

Udeholdet fra FC Nordsjælland har vundet 6 af 7 kampe i mesterskabsslutspillet. Det var kun hjemme mod netop Brøndby man måtte nøjes med 1 point, og det var i en kamp de burde have vundet. Holdet fra Farum mangler Brøndby, FC Midtjylland og FC København i deres sidste 3 kampe, og vinder de dem, er de danske mestre. Det er dog nemmere sagt end gjort, og vi forudser også de kan få problemer i dagens kamp, som på forhånd tegner helt lige.

Vi er dog overbeviste om at FC Nordsjælland fortsætter med at score mål. I de første 7 kampe har de en målscore på hele 21-8, og med en Andreas Schjelderup i topform forudser vi det fortsætter. Vi anbefaler spil på mindst 2 mål i kampen til FC Nordsjælland til fine odds 1,95 hos Betinia.

SPIL HER

dailybets.dk
Logo
Shopping cart