Phil Foden scorer mod Tottenham

21:00 Tottenham – Manchester City, Premier League

Phil Foden scorer I kampen: odds 2,22

Der er dømt topkamp i Premier League, når Tottenham hjemme møder Manchester City tirsdag aften. Hjemmeholdet skal vinde holdets sidste 2 kampe, hvis de skal spille Champions League i næste sæson, og Manchester City skal sandsynligvis ligeledes vinde deres sidste 2 kampe, hvis de endnu engang skal løbe med det engelske mesterskab.

Tottenham vandt sidst hjemme over Burnley, men kom fra en længere periode med en masse nederlag i baggagen. Spurs kommer selvfølgelig til at spille deres chance for 4. pladsen i rækken, og vinder de dette opgør er det ikke helt umuligt. I sidste runde spiller de mod allerede nedrykkede Sheffield United mens konkurrenten fra Aston Villa skal op mod formstærke Crystal Palace.

Manchester City kommer i en helt anderledes form. De tromler alt modstand ned for tiden, og på grund af en dårligere målscore end konkurrenterne fra Arsenal, skal de gå efter 2 sejre i de resterende runder. De er ret klare favoritter i dette opgør, men på grund af betydningen for Tottenham, føler vi os ikke helt overbevist om en udesejr.

Vi er dog ret overbeviste om, at der kan komme en del mål i kampen, da begge hold skal gå efter sejren. Med tanke på at målmaskinen Haaland nok skal blive dækket tæt i kampen, og det lave odds på mål af nordmanden, anbefaler vi derfor spil på mål af City’s Phil Foden. Med 3 mål i de sidste fire kampe, skal han nok få sine chancer, og odds 2,22 hos Betinia på at Foden scorer i kampen, er absolut godkendt.

SPIL HER

dailybets.dk
Logo
Shopping cart