Aston Villa slår Liverpool

21:00 Aston Villa – Liverpool

1, (et-tal), odds 3,66

Aston Villa kæmper en hård kamp for at holde fast i fjerdepladsen i Premier League, og dermed kvalifikation til næste sæsons Champions League. Liverpools har modsat ikke det store på spil. De sidste 2 kampe i sæsonen er uden betydning, og det er allerede afgjort at de slutter som nummer 3 i denne sæson.

Meget skuffende og overraskende for de fleste tabte Aston Villa begge kampe mod græske Olympiakos i semifinalerne i Conference League. Formen er alt andet end god for tiden, men skal de slutte i top 4, skal de finde det gode spil fra tidligere i sæsonen frem igen. På papiret skal Villa bruge 3 point i de sidste 2 kampe for at være sikker, og da sidste kamp er ude mod formstærke Crystal Palace, tror vi de satser alt på sejr i aftens opgør.

Liverpool har som sagt ikke det store på spil i dagens kamp. De spiller ganske fint for tiden, men i en kamp hvor motivationen ikke er i top, kan de nemt komme til at mangle de sidste procenter i en kamp som denne. Der har været lidt uro mellem diverse spillere de sidste par uger, og med tanke på kampens betydning for hjemmeholdet, tror vi de får det svært på Villa Park.

På grund af hjemmeholdets dårlige form, er Liverpool gjort til ret stor favorit i dagens kamp. Vi ser det som en relativ lige kamp, og på grund af vigtigheden for Aston Villa, anbefaler vi spil på hjemmesejr til rigtig fine odds 3,66 hos Betinia. Aston Villa har vundet 12 af 18 hjemmekampe i denne sæson, hvor kun de 3 er tabt.

SPIL HER

dailybets.dk
Logo
Shopping cart