Få odds 10 på FC Nordsjælland

20:00 FC Nordsjælland – Silkeborg, Superliga

FC Nordsjælland – Silkeborg (0-4), 1, odds 10,00

Det er to hold med en helt forskellig tilgang, der i aften mødes i Farum. Silkeborg er nykårede pokalmestre, og har med stor sandsynlighed festet siden i torsdags, mens FC Nordsjælland kæmper en hård kamp for at blive danske mestre.

Med den fortjente sejr til Silkeborg i torsdagens pokalfinale mod AGF, har holdet nu sikret sig europæisk deltagelse i næste sæson. For deres vedkommende skal de sidste kampe i Superligaen bare overståes, og så skal der arbejdes hen mod næste sæson. Selvom man naturligvis altid gerne vil vinde alle kampe, forventer vi, at deres motivation mod FC Nordsjælland er lav, og det kommer til at være udslagsgivende i dagens opgør.

FC Nordsjælland er uden sammenligning det mest formstærke hold i ligaen i øjeblikket. Med kun tre point efter Brøndby øjner holdet fra Farum pludselig en chance for mesterskabet. Hjemme på Right to Dream Park er holdet altid stærke, og kan de fortsætte formen fra de sidste par uger, er vi ikke i tvivl om de også vinder over Silkeborg.

Vi går linen ud, og går efter den helt store odds-bombe. Vi forudser en storsejr til FC Nordsjælland, hvor de vinder med mindst 5 mål, og holder det stik, giver Betinia hele 10 gange pengene igen.

SPIL HER

dailybets.dk
Logo
Shopping cart