Mainz slår til mod Dortmund

18:30 Mainz – Dortmund, Bundesliga

1, (et-tal), odds 2,20

Der er livsvigtige point på spil for Mainz, når de lørdag aften møder Champions League finalisterne fra Borussia Dortmund. Mainz kæmper for at komme over nedrykningsstregen, mens Dortmund allerede har sikret sig 5. pladsen i rækken, og dermed også en plads i næste sæsons Champions League.

Det må forventes at Dortmund sparer alle profilerne i dagens kamp med henblik på Champions League finalen den 1. juni på Wembley. Holdets reserver er naturligvis også fremragende spillere, men der vil under alle omstændigheder være forskel på motivationen for Dortmund i en kamp som for dem er totalt uden betydning. Groft sagt skal kampen bare overståes, og man skal undgå skader til nogle af nøglespillerne.

For hjemmeholdet Mainz derimod, er det en helt anden sag. Efter Bo Henriksen overtog holdet, er man nu næsten fri fra direkte nedrykning, og alene det er en kæmpe præstation. Vinder man i dag, nærmer man sig endda kraftigt Union Berlin og Bochum på den rigtige side af stregen.

Mainz er ubesejret i de sidste 5 runder, og på grund af motivationsforskellen på de to hold, tror vi også at hjemmeholdet tager de 3 point i dagens opgør, og anbefaler derfor spil på Mainz til ganske fine odds 2,20 hos Betinia.

SPIL HER

dailybets.dk
Logo
Shopping cart