Lyngby sender OB nærmere nedrykning

19:00 OB – Lyngby BK, Superliga

2, (to-tal), odds 3,50

Det ligner på forhånd et drama af de helt store, når OB hjemme møder Lyngby fredag aften. OB er for første gang i sæsonen under stregen, efter de sidste tabte helt fortjent ude til Vejle. Vinder de ikke dagens kamp, ser det for alvor sort ud i bunden af rækken. De møder Lyngby som sidst vandt hjemme over Randers, og nu har tre point ned til stregen.

Hjemmeholdet er stadig uden sejr hjemme i Odense i denne sæson, og med tanke på deres præstrationer de seneste kampe, er der ikke noget der tyder på, det kommer til at ændre sig efter dagens kamp. OB har længe fremstået som rækkens dårligste hold, og virker bestemt ikke som et hold, der pludselig begynder at vinde en masse kampe.

Dagens modstander fra Lyngby imponerer heller ikke ligefrem, men de fremstår i det mindste som en stærk enhed, og spiller sammen som et hold. De kender situationen fra sidste sæson, hvor de helt mirakuløst sikrede sig endnu en sæson i landets bedste række. Lyngby-spillerne kommer til at give sig 100% i sæsonens sidste kampe, og modsat OB, ved de hvad der kræves i en hård nedrykningskamp.

Odds 3.50 hos Betinia på Lyngby sejr mod et hold der ikke har vundet hjemme overhovedet i denne sæson, virker efter vores ovebevisnng som alt for højt. Det ligner på forhånd en tæt kamp, men vi kan ikke se at OB er favorit. Som eksempel har bundproppen Hvidovre hentet flere point i denne sæson på Odense stadion end OB selv har formået.

Vi satser på sejr til Lyngby, og dermed også at OB kommer endnu tættere på nedrykning.

SPIL HER

dailybets.dk
Logo
Shopping cart