Fredericia udskyder AaBs oprykning

18:00 Fredericia – AaB, NordicBet Liga

Fredericia +1,5 mål, odds 2,28

Torsdag aften møder Fredericia hjemme AaB i den danske 1. division. Fredericia som ikke har det store på spil, vandt sidst med 2-1 ude over Hobro, mens AaB lidt skuffende måtte nøjes med 3-3 hjemme mod Kolding IF.

AaB kan med en sejr spille sig tilbage i Superligaen, men formen er nedadgående for nordjyderne, og de seneste tre kampe har alle været uden sejr mod modstandere som Kolding, Hobro og Vendsyssel. I alle tre kampe har de indkasseret mindst 2 mål.

Vi er ikke i tvivl om, at AaB er tilbage i Superligaen til næste sæson, men om de sikrer sig oprykning allerede i dag, kan vi godt være usikker på. Vi har en ide om at der godt kan komme en del mål i kampen.

Dagens modstander fra Fredericia har haft en flot sæson. De ligger på tredjepladsen i rækken, og med en pokalsemifinale oveni, er det bestemt godkendt. De spiller normalt frisk til, og vi tror de byder AaB kamp til stregen i dagens opgør.

I en kamp der kan gå begge veje, anbefaler vi spil på, at Fredericia scorer mindst 2 mål i kampen. AaB har ikke set skarpe ud i defensiven i de sidste par kampe, og odds 2,28 hos Betinia på mindst 2 mål til hjemmeholdet, er bestemt godkendt.

SPIL HER

dailybets.dk
Logo
Shopping cart