Hull fortsætter de gode takter

20:45 Coventry – Hull, England, Championship

2 (to-tal), odds 2,75

Dagens fidus er fra den engelske Championship, hvor Coventry hjemme møder Hull. Begge hold er i spil til playoff pladserne om oprykning til Premier League, men formen er vidt forskellig for de to hold.

Coventry var ved at gøre det umulige i weekendens FA Cup kamp mod Manchester United. Bagud med 0-3 med 20 minutter tilbage, fik de udlignet til 3-3, og fik kampen i forlænget spilletid. De fik endda annuleret et mål kort før tid, men måtte så istedet se sig slået i straffesparkskonkurrence. I den hjemlige liga har de tabt tre af de sidste fire kampe.

Dagens modstander fra Hull er i anderledes god form. De er ubesejrede i de sidste fire kampe, og vinder de dagens opgør, er de kun 3 point efter Norwich og WBA som ligger på de vigtigere playoff pladser.

Vi forudser en åben kamp, hvor ingen af holdene kan bruge uafgjort til noget. Vi har udeholdet Hull som smal favorit, og de bør kunne lukrere på Coventrys hårde kamp i weekenden. Derfor anbefaler vi spil på sejr til Hull til ganske fine odds 2,75 hos Betinia.

SPIL HER

dailybets.dk
Logo
Shopping cart