Leicester nærmer sig Premier League

21:00 Leicester – Southampton, England, Championship

1 (et-tal), odds 2,12

Aftenens fidus er fra den engelske Championship, hvor det spidser til i toppen af rækken. Topholdet Leicester møder hjemme nummer 4 fra Southampton, som allerede er sikret en plads i playoff om omrykning til Premier League.

Det playoff vil Leicester gerne undgå, men det kræver en plads i top 2, og sandsynligvis to sejre i de sidste tre kampe, hvis man vil holde Leeds og Ipswich bag sig. Efter en svag periode er hjemmeholdet ved at finde formen igen, og med sejre i de seneste 3 hjemmekampe, er de tilbage på førstepladsen i rækken igen. Senest vandt de hjemme over WBA.

Dagens modstander fra Southampton kan i teorien stadig rykke direkte op, men det kræver sejre i de resterende kampe, og så er de endda afhængig af, at mindst to af holdene foran dem i rækken, skal gå totalt i stå. Chancen for at det sker, er minimal, så det ligner playoff til Southampton om den sidste Premier League billlet.

Vi tror at Leicester tager første stik og spiller sig tæt på Premier League. Holdet er stærke hjemme, og mod Southampton som sidst tabte ude mod Cardiff, tror vi på tre point til hjemmeholdet. Betinia giver ganske fine odds 2,12 på sejr til Jannik Vestergaard og Co.

SPIL HER

dailybets.dk
Logo
Shopping cart