Georgien scorer mod Spanien

21:00 Spanien – Georgien, Euro 2024

Georgien til at score, odds 2,25

Det er Davids kamp mod Goliat, når Spanien møder Georgien i aftenens 1/8 finale. Spanien vandt klart deres pulje med sejre over Kroatien, Italien og Albanien, mens Georgien overraskende for de fleste formåede at gå videre som 3er med 4 point, og med en afgørende og helt fortjent sejr over Portugal i sidste kamp.

Favoritværdigheden er uden tvivl på de spanske skuldre. Ifølge bookmakerne er odds for spansk sejr helt nede i odds 1,22, og skulle sensationen ske, at Georgien slår de spanske favoritter ud, får man hele 14 gange pengene retur.

Vi har helt de samme tanker om dagens kamp, men omvendt er vi også af den overbevisning, at Georgien er nødt til at spille deres chance. Stiller de sig tilbage, og prøver at holde 0-0 resultatet, kan det for alvor gå galt. Vi forudser derimod en kontrolleret defensiv fra Georgien, og så hurtige omstillinger, som man så i kampen mod Tyrkiet, hvor de rent faktisk kom frem til ganske mange chance på trods 1-3 nederlaget.

Betinia giver hele odds 2,25 på at Georgien scorer i kampen. Spanien kan naturligvis sagtens vinde stort, men vi ser god værdi i mindst et mål til Georgien.

Med spillere som Kvaratskhelia fra Napoli, og ikke mindst EM-topscoreren  Mikautadze fra franske Metz, ser vi derfor rigtig god værdi i netop dette spil.

SPIL HER

dailybets.dk
Logo
Shopping cart