Kane slår til mod Slovakiet

18:00 England – Slovakiet, Euro 2024

Harry Kane til at score i kampen, odds 2,12

Søndagens første 1/8 finale, står mellem England og Slovakiet. England vandt deres gruppe uden at imponere, mens Slovakiet primært sikrede sig videre adgang efter deres overraskende sejr over Belgien i indledende runde.

På forhånd er England relativ stor favorit i dette opgør, men vi skal nok ikke forvente et offensivt indstillet engelsk mandskab. Under træner Gareth Southgate er spillet oftest yderst konservativt, hvilket vi så i alle deres tre kampe i gruppespillet. Kommer de først foran i denne kamp, kan vi sagtens forestille sig, de stiller sig tilbage, og kører resultatet stille og roligt hjem.

Slovakiet vandt som sagt med 1-0 over Belgien i gruppespillet. Efter spil og chancer var det dog langt fra fortjent. Med lidt held kunne Belgien have scoret både 3 og 4 mål i kampen, men Slovakiet formåede at holde stand, efter de fik scoret på en hurtig omstilling. I kampene mod Rumænien og Ukraine imponerede de dog ikke.

Vi tror på en smal engelsk sejr, og får de scoret er der en stor sandsynlighed for at Harry Kane er målscoreren. Da den engelske topscorer desuden er fast straffesparksskytte, anbefaler vi spil på at topscoreren fra Bayern München scorer i kampen til odds 2,12 hos Betinia.

SPIL HER

dailybets.dk
Logo
Shopping cart