Høje odds på mange hjørnespark

21:00 Tyskland – Danmark, Euro 2024

Over 12,5 hjørnespark, odds 4,5

Danmark kommer på en svær opgave, når de lørdag aften møder de tyske værter i 1/8 finalen ved sommerens EM-slutrunde. Tyskland vandt deres gruppe foran Schweiz, Ungarn og Skotland, mens Danmark som bekendt sluttede som nummer 2 efter England i deres gruppe

Det ligner på forhånd en kamp med fuld fart over kanterne. Tyskerne vil komme offensivt ud til kampen, og det kunne nemt blive samme kampbillede, som Tysklands kampe mod Skotland og Ungarn. Her kom de frem til utrolig mange chancer, og en stor del af spillet kom via kanterne. I de to kampe, fik Tyskland henholdsvis 5 og 11 hjørnespark, og det kunne sagtens blive samme resultat i dag.

Danmark har ikke vist det store offensivt hidtil i deres første tre kampe. Der har dog været en del spil over fløjene, og her er det danske landshold kommet frem til 17 hjørnespark i gruppespillet. Skal Danmark have nogen chance mod de tyske favoritter, skal der spilles på hurtige omstillinger over kanterne, og så skal man håbe at Rasmus Højlund får gang i scoringen.

Vi forudser en offensiv og underholdende kampe, hvor begge hold har gode chance for adskillige hjørnespark. På den baggrund anbefaler vi spil på mindst 13 hjørnespark i kampen, og her giver Betinia hele odds 4,50.

Går man efter den helt store gevinst, anbefaler vi spil på over 13,5 og 14,5 hjørne, og her giver Betinia henholdsvis odds 7 og 9,50.

SPIL HER

dailybets.dk
Logo
Shopping cart