Gode odds på sejr til Bochum

20:30 Fortuna Düsseldorf – VFL Bochum, Bundesliga Playoff

2 (udesejr), odds 3,20

Mandag aften afgøres det om Fortuna Düsseldorf rykker op I Bundesligaen, eller om Bochum formår at blive i rækken. Med en 3-0 sejr i først kamp, står hjemmeholdet med klart det bedste kort på hånden, men Bochum kommer helt sikkert til at spille deres chance.

Fordelt på spil og chancer i første opgør, var det en ret lige kamp. Düsseldorf formåede dog at udnytte deres hurtige kontraangreb, hvorimod Bochum ikke formåede at score på alle deres chancer.

Der er ingen tvivl om at hjemmeholdet kommer til at spille afventende i dette opgør. Med en 3-0 føring i hånden, er det Bochum der skal frem på banen, og på papiret bør Bochum kunne drage fordel af deres erfaring og tempo fra Bundesligaen, og sætte Düsseldorf under pres fra start.

På den baggrund er vi ret overbeviste om, at der er stor værdi i spil på Bochum. Om de kan vinde med hele tre mål, og få kampen i forlænget spilletid er mere tvivlsomt, men odds 3,20 hos Betinia på udesejr anser vi som et virkelig godt væddemål.

Vinder Bochum med 2 mål får man odds 6,50, og og formår de at hente de 3 mål fra nederlaget på hjemmebane, og vinde kampen med mindst tre mål, får man hele 15 gange pengene igen.

SPIL HER

dailybets.dk
Logo
Shopping cart