FC Midtjylland vinder stort

17:00 FC Midtjylland – Silkeborg

(0-1), 1, odds 1,80 (FCM vinder med mindst 2 mål)

FC Midtjylland er afhængig af Brøndbys kamp hjemme mod AGF, hvis holdet fra Herning skal blive danske mestre. Både FCM og BIF har 62 point inden dagens kamp, men da Brøndbys målscore er 7 mål bedre end FC Midtjyllands, er de afhængige af, at Brøndby ikke vinder hjemme over AGF. Alternativt skal holdet fra Herning vinde med 7 mål mere end Brøndby vinder, og det er ikke det mest sandsynlige.

Silkeborg har modsat FCM kun æren at spille for. De har gjort det ganske fint på hjemmebane, men efter de vandt pokalturneringen, har det været klart for de fleste at sæsonen for deres vedkommende er slut. Med kvalifikation til næste års Europa League er deres sæson mere end godkendt, og kampen i dag skal bare overståes inden en velfortjent sommerferie.

Vi er overbeviste om at hjemmeholdet kommer til at gå efter en storsejr i dagens kamp. Alle chancer skal jagtes, og et par hurtige mål kan hurtigt sætte gang i hjemmeholdet. Vi anbefaler spil på hjemmesejr på mindst 2 mål til odds 1,80 hos Betinia.

Som alternativ er vi yderst fristet af en storsejr til ”ulvene”. Vinder FC Midtjylland med mindst 4 mål, får man odds 4,33, og tager man chancen med en sejr på mindst 5 mål, får man hele ti gange pengene igen. Bestemt ikke umuligt i en kamp der skal vindes så stort som muligt.

SPIL HER

dailybets.dk
Logo
Shopping cart