Lyon overrasker mod PSG

21:00 Lyon – Paris SG, Coupe de France

X, odds 4,33

De franske mestre fra PSG skal forsøge at vinde ”The Double”, når de lørdag aften møder Lyon i den franske pokalfinale. Paris SG er ret store favoritter, men Lyon er i ganske god form, og kan på en god dag godt overraske.

PSG vandt ligaen ret klart, og formåede ligeledes at komme i semifinalen i Champions League, hvor de dog tabte samlet til Dortmund. De har ikke imponeret i de seneste kampe i ligaen, men af helt naturligie årsager, da de ikke har haft det store på spil.

Efter trænerskiftet tidligere på sæsonen formåede Lyon at spille sig op i tabellen, og de sluttede med at kvalificere sig til næste sæsons Europa League. De har vundet ni af de seneste 11 kampe, og ligner på forhånd et hold, der godt kan drille favoritterne fra PSG i finalen.

Vi forudser en tæt kamp, og da vi synes, at PSG er blevet til for stor favorit i kampen af bookmakerne, anbefaler vi spil på uafgjort til rigtig godt betalte odds 4,33 hos Betinia. Det er et godt odds for et ganske logisk X i en finale, hvor alt kan ske.

SPIL HER

dailybets.dk
Logo
Shopping cart