Logisk uafgjort mellem Spanien og Italien

21:00 Spanien – Italien, Euro 2024

Uafgjort (X), odds 3,10

Det er en af de helt store kampe ved EM-slutrunden, når Spanien torsdag aften møder de forsvarende europamestre fra Italien.

Begge hold kom godt fra start i turneringen. Spanien vandt med 3-0 over Kroatien, i en kamp som var mere lige end resultatet antyder, og Italien vandt med 2-1 over Albanien. Med 3 point på kontoen står begge hold med gode muligheder for at gå videre i turneringen, og derfor forudser vi en tæt kamp i dette opgør.

Med Kroatiens overraskende pointtab onsdag mod Albanien, vil både Spanien og Italien have stor glæde af en pointdeling i aftenens opgør. Slutter kampen uafgjort, vil begge mandskaber have 4 point og dermed også med stor sandsynligvis allerede have sikret sig en plads i 1/8 finalerne.

Spanien har Albanien i sidste runde mens Italien møder Kroatien. Da Kroatien sandsynligvis skal bruge en sejr i kampen mod italienerne, er vi overbeviste om, at Italien går hårdt efter det ene point i dagens opgør, og dermed allerede spiller sig tæt på videre avancement i turneringen.

Vi anbefaler spil på en logisk uafgjort, som begge hold fint kan leve med, og her betaler Betinia fine odds 3,10 for X’et.

SPIL HER

dailybets.dk
Logo
Shopping cart