Drama mellem Slovenien og Serbien

15:00 Slovenien – Serbien, Euro 2024

Over 4,5 advarsler, odds 2,20

Det ligner et drama af de helt store, når Slovenien og Serbien tørner sammen torsdag eftermiddag. De to naboer er ikke ligefrem bedste venner, så vi forventer en hårdt spillet kamp, hvor der er mere end blot point på spil.

Slovenien fik 1-1 i deres første kamp mod Danmark, hvor de efter en sløj første halvleg for alvor kom tilbage i kampen efter pausen, og helt fortjent sikrede sig det ene point. Med en sejr i dagens kamp er de med stor sandsynlighed videre til 1/8 finalerne, og med tanke på at deres sidste opgør er mod England, forventer vi et offensivt slovensk hold.

Serbien tabte deres første kamp i slutrunden med 0-1 mod England. De spillede en ganske fin kamp mod de engelske favoritter, og med lidt held kunne de godt have fået et uafgjort resultat. Serbien møder Danmark i sidste kamp, så hvis de får point i denne kamp, kan de selv afgøre deres videre skæbne i turneringen i sidste runde.

Vi forudser en tæt og hårdt spillet kamp mellem de to nabolande, og med tanke på historikken anbefaler vi spil på mange kort i kampen. Betinia giver fine odds 2,20 på mindst 5 advarsler, og det er efter vores mening rigtig fint betalt, i et opgør det på forhånd ligner et stort drama.

SPIL HER

dailybets.dk
Logo
Shopping cart