Mange mål i Champions League finalen

21:00 Borussia Dortmund – Real Madrid, Champions League finale

Over 3,5 mål, odds 2,75

Det ligner på forhånd en spændende og underholdende Champions League finale, når Borussia Dortmund på Wembley møder Real Madrid. Tyskerne slog PSG i semifinalen, mens Real Madrid vandt samlet over Bayern München.

Hvis vi tager et kig på statistikkerne over de tidligere finaler, er der i de sidste 5 kommet under 2,5 mål, og i ingen af finalene har begge hold formået at score. Den statistik er naturligvis også en del af oddssætningen til dagens kamp, hvilket påvirker oddsene på antal mål.

I og med at Dortmund er undertippet kunne det forventes at tyskerrne vil spille afventende og på kontraangreb. Det er dog langtfra deres force, og vi forventer istedet at de vil udnytte deres styrke, nemlig det offensive spil og dermed spille deres chance for en overraskende sejr.

Real Madrid spiller som oftest på samme måde. De har så mange offensive kort på hånden, at de kun kender en vej, og det er frem over stepperne. Vi forventer det samme i dag, og med en storspillende Vinicius Jr har vi svært vi at se, at spanierne ikke kommer frem til adskillige chancer i kampen.

Hvis denne kamp ikke var en finale, ville odds på over 3,5 mål i kampen være omkring 2,00. Vi går imod statistikken og anbefaler spil på mindst 4 mål i kampen, og her giver Betinia rigtig fine odds 2,75.

Går man efter den store gevinst, anbefaler vi spil på over 4,5 mål til hele 5 gange pengene igen.

SPIL HER

dailybets.dk
Logo
Shopping cart