Atalanta vinder stort over Fiorentina

18:00 Atalanta – Fiorentina, Serie A

(0-2), 1, odds 4,20 (Atalanta vinder med mindst 3 mål)

Atalanta og Fiorentina kommer fra hver deres europæsike finale, når sidste kamp i Serie A spilles søndag aften. Ataltanta vandt Europa League over Leverkusen, mens Fiorentina tabte finalen i Conference League for andet år i træk, da man onsdag blev slået af Olympiakos efter forlænget spilletid.

Fiorentina har intet på spil i dagens kamp. De slutter uanset resultatet i dag som nummer 8 i ligaen, og er dermed igen med i Conference League i næste sæson. Efter en hård kamp og nederlag i onsdags forventer vi ikke den store motivation fra holdet fra Firenze, og vi forventer de får det svært i dagens kamp.

Atalanta har allerede kvalificeret sig til næste års Champions League, men med sejr i dagens kamp rykker de forbi Juventus på tredjepladsen i Serie A, så vi forventer et topmotiveret hjemmehold, som foruden sejren i Europa League kommer med 6 sejre i træk fra den hjemlige liga.

Vi forudser et aggressivt hjemmehold, som går efter at slutte godt af foran deres fans, og som naturligvis vil fejre deres helte for en fantastisk sæson.  Vi anbefaler spil på hjemmesejr til Atalanta på mindst 3 mål til rigtig fine odds 4,20 hos Betinia.

SPIL HER

dailybets.dk
Logo
Shopping cart