Schjelderup scorer til odds 3,60

19:00 Silkeborg – FC Nordsjælland, Superliga

Mål af Andreas Schjelderup, odds 3,60

Mandag aften spiller Silkeborg hjemme mod FC Nordsjælland i mesterskabsslutspillet. Selvom Silkeborg sidst fik 1-1 ude mod Brøndby, må vi forvente at deres fokus er på pokalfinalen, hvor AGF venter. FC Nordsjælland missede deres plads i finalen, da de tabte til netop AGF, så de skal istedet kigge mod FCK og tredjepladsen, hvis holdet fra Farum skal spille europæisk i næste sæson.

FC Nordsjælland har imponeret fra start i slutspillet. Først slog de FC Midtjylland på udebane, og så blev det til sejr hjemme over FC København. På papiret er de det mest formstærke hold i rækken, og mod Silkeborg som af naturlige årsager har fokus på den kommende pokalfinale, bør det blive til endnu en sejr, så de kommer a point med FC København på tredjepladsen.

Vi forudser en kamp, hvor udeholdet vil være spilstyrende i store dele af kampen, og har fundet værdi i at Andreas Schjelderup scorer i kampen. Han har set bedre og bedre ud i de sidste kampe, og vi tror han har en god chance for at komme på måltavlen i Silkeborg. Betinia giver fine odds 3,60 på et mål fra nordmanden.

SPIL HER

dailybets.dk
Logo
Shopping cart