FCK fortsætter nedturen

18:00 FC Midtjylland – FC København, Superliga

FCM – FCK (0-1), 1, odds 5,00

FC København skal efter en forfærdelig start på mesterkabsspillet, forsøge at holde sig inde i kampen om mesterskabet. Omvendt skal FC Midtjylland brube point for at holde fast i Brøndby i toppen af rækken. Holdet fra Herning vandt sidst med 1-0 ude over AGF, mens FCK tabte i Farum til FC Nordsjælland med 2-1

FC København har det traditionelt meget svært i Herning, og med en skadet Rasmus Falk med mere op til dette opgør, forventer vi at de får en svær kamp. Københavnere har set skrøbelige ud i et stykke tid, og selvom de har kniven for struben i dette opgør, tror vi igen de må forlade banen som tabere. Det vil sandsynligvis være det endeligegyldige i deres jagt på at genvinde mesterskabet.

FC Midtjylland spiller ikke sprudlende fodbold for tiden, men de står godt på banen, og har et fast koncept. Hjemme mod FCK med et fyldt stadion i ryggen, forventer vi dog et spilstyrende hjemmehold, som vil jagte sejren. De har rigtig gode erfaringer hjemme mod københavnere, og det er vi overbevist om fortsætter.

Vi anbefaler spil på FC Midtjylland til at vinde kampen med mindst 2 mål til fine odds 5,00 hos Betinia.

SPIL HER

dailybets.dk
Logo
Shopping cart