7 gange pengene på norsk overraskelse

19:30 Danmark – Norge, Venskabskamp

(1-0), 2 (Norge vinder med mindst 2 mål), odds 7,00

Danmark spiller deres sidste landskamp inden EM, når de lørdag aften møder Norge på Brøndby stadion. Danmark kommer med en 2-1 sejr over Sverige tidligere på ugen, mens Norge vandt 3-0 hjemme over Kosovo på tre mål af målmaskinen Erling Haaland.

Danmark spillede en fin kamp mod Sverige, og offensiven fungerede bedre end længe set. Dog var der store problemer i defensiven, og med tanke på skader til nøgespillere i forsvaret, kan det danske hold godt løbe ind i problemet mod et solidt norsk hold.

Med tanke på det forestående EM, skal det danske mandskab undgå skader mod Norge, og vil derfor med stor sandsynlighed ikke spille på 100% i dagens kamp. De vigtigste profiler får næppe fuld spilletid, og vi forventer ikke et sprudlende dansk hold i dagens opgør. Vi så lidt det samme på Wembley fredag aften, hvor de engelske storfavoritter meget overraskende tabte hjemme mod Island.

Dagens modstander fra Norge deltager ikke i sommerens EM-slutrunde, og kan derfor spille helt frit. Med en mand som Erling Haaland i truppen, vil de være farlige for de fleste hold, og det kan nemt vise sig at være en for stor mundfuld for det danske hold. Man må forvente at den tidligere FCK-træner Ståle Solbakken, kan sætte den rigtige taktik forud for kampen, og vi forudser en svær aften for Danmark med tanke på de danske problemer i forsvaret.

Betinia giver hele odds 3,30 på sejr til Norge, og vi går skridtet videre, og går efter den helt store gevinst, og anbefaler spil på sejr til Norge på mindst 2 mål til hele 7 gange pengene igen.

SPIL HER

dailybets.dk
Logo
Shopping cart