Højbjerg på måltavlen?

20:15 Danmark – Færøerne, Venskabskamp

Pierre Emile Højbjerg til at score i kampen, odds 5,33

SPIL HER

Efter den skuffende 0-0 kamp mod Schweiz i lørdags, er der lagt op til en masse undeholdning, når det danske landshold på Brøndby stadion hjemme møder Færøerne. På trods af en masse nye spillere fra start, forventer vi et offensivt spillende dansk hold, som ikke bør få problemer med at vinde over lilleputerne fra Færøerne.

Med et systemskifte til 4-3-3 kommer Danmark til at styre kampen med spil over fløjene, og med hurtige spillere som Daramy og Dreyer, ligner det på forhånd en kamp, hvor Denmark kommer frem til mange chancer.

Til dagens kamp er Pierre Emile Højbjerg gjort til anfører, og dagens bombe, er et mål i kampen til spilleren fra Tottenham. Vi forventer han vil være styrende på midtbanen, og der vil i en kamp som denne, være en god chance for at han kommer frem til en chance eller to. Det kræver naturligvis at han får bolden prikket i mål, men sker det, er der gode odds 5,33 hos Betinia.

Et frisk alternativ kunne være at Morten Hjulmand får scoret sit første mål på landsholdet. Spilleren fra Sporting Lissabon kommer med en gejst og vilje, som vi sjældent har set, og scorer han i kampen, får man hele odds 7,50.

SPIL HER

dailybets.dk
Logo
Shopping cart