Odds 7,5 på at Georgien overrasker

21:00 Georgien – Portugal, Euro 2024

Et-tal (1), odds 7,50

Indrømmet, det er et langskud af de helt store, men vinder Georgien over Portugal, er de videre til 1/8 finalerne. Alene deltagelse i EM-slutrunden er en sejr i sig selv for Georgien, og formår de at overraske i dagens kamp, bliver der uden tvivl fest i Tbilisi’s gader i aften.

Georgien tabte først med 1-3 til Tyrkiet, i en kamp som nemt kunne have givet et point. Georgien ramte stolpen i overtiden ved stillingen 1-2, og på næste angreb scorede Tyrkiet til 3-1 på en friløber, hvor målmanden ikke var nået tilbage i målet. I sidste kamp fik Georgien 1-1 mod Tjekkiet, hvor de dog var presset i bund i store dele af kampen.

Portugal har allerede har sikret sig førstepladsen i gruppen, og det må forventes at de stiller op med alle reserverne i denne kamp. Reserverne er naturligvis også gode spillere, og vil prøve at vise sig frem for træneren. Motivationen for at give sig 100% i en kamp som denne, kan dog nemt vise sig ikke at være til stede, så kan vi måske ende med en overraskelse i dagens kamp.

Georgien har i begge kampe, været ganske gode rent offensivt. De kommer frem til deres chancer, og formår de at lukke af bagude mod de portugisiske reserverer, vil vi ikke udelukke en overraskelse.

Vi tager chancen, og anbefaler spil på Kvaraskhelia og Georgien til hele odds 7,50 på Betinia.

SPIL HER

dailybets.dk
Logo
Shopping cart