Tæt kamp om EM-billet

20:45 Grækenland – Kasakhstan

X – odds 4,75

SPIL HER

I den kommende uges tid, finder vi navnene på de sidste tre deltagere til sommerens EM. En af semifinalerne finder sted torsdag aften i Athen, hvor Grækenland hjemme møder Kasakhstan.

Bookmakerne har gjort hjemmeholdet til stor favorit i kampen, hvor Grækenland står til odds 1,35. De blev 3er i deres kvalifikationspulje, og med hold som Frankrig og Holland, var det nok de færeste der forventede et bedre resultat.

Kasakhstan kender vi fra Danmarks gruppe. Vi tabte som bekendt udekampen, og selvom det blev til sejr hjemme i Parken, var det ikke uden problemer. De vandt rent faktisk tre af fem udekampe i gruppen.

Grækenland er et stærkt hjemmehold, men vi mener ikke de er så store favoritter som oddsene antyder, og da der er tale om en knald eller fald kamp om en plads i finalen, hvor de møder vinderen af Georgien mod Luxembourg, forventer vi en tæt kamp.

Som udgangspunkt skal ingen af holdene satse hele butikken, og da Grækenland er kendt som et yderst defensivt indstillet hold, ligner det en kamp med få mål. Vi forudser at udeholdet kommer med samme defensive indstilling til kampen, og derfor lader vi os friste med hele odds 4,75 på uafgjort hos Betinia.  

I en kamp om en mulig EM-billet, vurderer vi at X’et er rigtig godt betalt

dailybets.dk
Logo
Shopping cart